Jovan Pavlovic TRIO feat. MiNensemble - Refleks


jovantrio.jpeg

Fredag 3. mars 2017 slipper Jovan Pavlovic Trio sitt første album på Øra Fonogram. Platen er et samarbeid med MiN-ensembelet, og ble spilt inn «live» i Nord-Norge våren 2016.

Tre anerkjente og erfarne musikere har funnet hverandre og spiller nyskrevet musikk sammen med MiN-ensemblets åtte meget dyktige musikere. Samarbeidet byr på fantastiske instrumentalister, impulser fra mange verdenshjørner, og virtuost samspill med gnistrende improvisasjoner. Musikken er komponert og arrangert av Pavlovic spesielt for denne besetningen. Resultatet er en rytmisk lek med fokus på improvisasjon, og med impulser hentet fra klassiske toner og jazz.

Pavlovic har gjennom mange år spesialisert seg i folke- og romanimusikk fra Balkan, og  viderefører nå tradisjonen med egne nyskapende komposisjoner. Han har, etter 22 år i Norge, etablert seg som en av norges fremste musikere innen sin sjanger. Dette har gjort ham bemerket som komponist og arrangør både til konsert-og teaterscenen.

“Refleks” inneholder sju nye verk signert Pavlovic, og sammen med Jovans syngende trekkspill, bidrar Helge Norbakken og Gjermund Silset med sitt særegne lydlandskap. Albumet inviterer lytteren med på denne elleville musikalske reisen!
 


www.jovanpavlovic.com